aaaa men hallå där!

Publicerat: 2011-04-29 | 20:33:19 i sweet life
Var ett tag sen jag blogga, men det har hänt en MASSOR!

haha Jaa i onsdags drog ju jag på kryssning med Linn, Mange, Rickard, Tony, hans brud och hennes kompis! Hade sjukt jävla kul faktiskt! lite synd att kvällen sluta med att jag låg och spydde i hytten klockan halv 5 på morgonen! Hehe (a) Men bortsätt från det så hade jag verkligen SJUUUKT kul, har galet med bilder!!!
Lägger upp dom senare! :D


Kom hem igårkväll och då var det typ sängen som gällde, mådde så sjukt dåligt plus att jag skulle upp tidigt idag! Somna och vaknade vid typ 06.20 idag av att Embla ringde mig! Mycket bra!! då hann jag springa, duscha, äte stadig frukost och även gå en prommis med hunden innan jag skulle iväg för att vara hundvakt åt lilla Bambi! Så Hiiiiimla söööt! skulle nästan kunna ta med henne hem! :) Helt sjukt, chihuahua valp på ca 11 veckor! sinnersjukt verkligen! Hoppas jag får passa henne fleeera ggr! Annars så brukar jag ju passa deras andra hund Hugo, men idag blev det Bambi pga massa saker! ;)



Nu sitter jag och ringer runt till massa och fixar lite saker inför i morgon!
skriver mer snart! <3


Mobilblogg

Publicerat: 2011-04-27 | 13:41:53 i sweet life
Hallå där, just nu så har Linn baxat min dator så jag får inte blogga!! Men det är ingen fara jag kan ju mobilblogga nu med min nya Iphone hihi är faktiskt fett glad om jag ska vara ärlig :) hahaha!!! Men snart ska vi börja fixa oss för att åka till Mange och sen vidare till båten!! Ska ju som sagt på kryssning idag, club galaxy partykryssning! Soft som fan! Men vi hörs lite senare, kommer nog bara bli mobilbloggar idag :) Men det funkar väl det med? Puss

Tjolahopp!

Publicerat: 2011-04-26 | 18:58:07 i sweet life

Snart ska jag ty dra in till stan och träffa Linn och prata lite om Kryssningen i morgon typ! TAGGA GALET!!! haha juste, jag har fan inte berättat det!! joo, men så äre, Kryssning med Linn och Mange i morgon! :)

Men vi hörs lite senare genom mobilen! SOOFT!
Puss



Har suttit och lekt lite

Publicerat: 2011-04-26 | 15:45:20 i sweet life
Nu har Embla gått hem och jag sitter och leker med lite bilder! :)

Här är en!

Mobilblogg

Publicerat: 2011-04-26 | 14:12:33 i sweet life
Hallå där, prövar mobilblogg nu för att se hur det går :) Sitter iaf framför datorn och Embla är här, mys! Skriver mer snart<3

Hallå där!!

Publicerat: 2011-04-26 | 02:17:35 i sweet life
Nu är jag "typ" äntligen hemma efter att ha varit hos pappa en hel dag i söndags, och idag (måndag) har jag varit hos min syrra med Mange hela dagen och solat osv!! Har varit en riktigt soft dag faktiskt!

Efter middagen med mamma och roffe i lördags så drog ju jag och maddis hem till henne, och började förkröka där med att fixa oss lite inför kvällen, sen drog hon och lea ut på krogen och jag orkade verkligen inte krogen, så jag drog och träffa en gammal kompis som man inte träffat på ÅR OCH DAR!! Var verkligen jätte kul att få träffa Kim igen! han har verkligen förändrats och blivit en helt underbar person! Min lilla Bejby! <3
Jag åkte till Vidja och börja dricka där! var superkul, träffa massa nytt folk, och alla var hur trevliga som helst, drog även till deras granne under kvällen också där jag spelade lite på DJ bordet! Var hur nice som helst! Men när klockan var tre så kom Bästa Mange och hämtade mig och tre killar till och skjutsa oss till gullmars!
GULD VÄRD MANGE! <33


I söndags åkte jag till min pappa i knivsta för att fira lite påsk med honom, och även mina farföräldrar! Det var kul att träffa dom, var väldigt länge sen.. Dom bor ju på Åland! :) menmen, var iaf där HELA dagen och hade det väldigt bra faktiskt! Fick även min present eftersom att jag fyllt år!! Iphone 4! riktigt nice, funderar på att kasta den i golvet sen när iphone 5 kommer ut! :) haha nee, men iaf! När vi kom hem så satt jag och pilla lite mer luren sen så somna jag! Och nu känner jag att jag måste sova! är så sjukt trött faktiskt!

Men vi hörs i morgon! Puss<3




Gårdagen i text!

Publicerat: 2011-04-23 | 15:31:42 i sweet life
Jaaa, igår så var det ett jävla spring på mig! Skulle fixa dricka, lämna pengar, hämta pengar, hämta present, middag med syrran, förkrök med syrran och hennes kompisar, fixa sig för party och sen PARTY!
Så fattar ni nu varför jag inte hade tid till att uppdatera bloggen igår? :)


Jaa jag var ju på party igår, dock hade jag inte kameran med mig!
Så blev tyvärr inga bilder, men om det kommer upp några på facebook och lovar jag att lägga upp bilderna här! PROMISE!! :D Men jag hade verkligen jättekul där, träffade massa som man inte träffat på länge osv, sen var det många ansikten man kände igen! haha jag var ju ändå i vändelsömalm! Där man var väldigt mycket en gång i tiden! :) haha nää men nu ska jag bara föröka hitta en viss person på facebook! haha det suger lite när man inte har en aning om vad han heter i efternamn, för man kommer inte så långt utan det!!!!

Men vi hörs snart! nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till landet för Påskmiddag med familjen typ(?) kanske var igår man firade påsk? eller?? haha jag vet inte detdär så bra eftersom att jag ALLTID firat påsk på Åland och där äter man påskmiddag på påskdagen, vet inte hur det är i Sverige? haha
Men vi hörs snart igen, och idag ska jag ta massa bilder också! :)








Bakis!

Publicerat: 2011-04-23 | 15:09:15 i sweet life
Så här ser jag ut just nu! helt otaggad på livet alltså!
Skriver mer snart när jag duschat osv!!
Sorry för den dåliga uppdateringen igår! hade mycket att göra


Krök hos sistaaah

Publicerat: 2011-04-22 | 01:47:45 i sweet life
Har precis kommit hem från typ "krök" från syrran, jag drack dock inget för jag har en sån sjuuuk huvudvärk just nu och kände verkligen inte för att dricka öl ikväll!

Grabbarna där var roliga och fulla! haha vad ska man göra? Lite synd bara att dom lite små, min syrra är 23 snart och dom är... 17-18 typ...? wtf? Jaja, nu måste jag verkligen sova iaf! Är så sjukt jävla trött och snart sprängs mitt huvud! Jag har även aktiverat min facebook nu också.. Hade tråkigt så varför inte..??
aa men vi hörs i morgon då jag ska träffa Sophia tror jag, beror på hur jag mår och när jag vaknar, men hoppas jag vaknar tidigt, tror jag behöver det faktiskt! :) Godnatt, IGEN




Söta jag för ett tag sen innan utgång typ..? Soooov gott!!

Hemma igen!

Publicerat: 2011-04-21 | 23:36:06 i sweet life
Nu är jag hemma efter bion med Carro, johanna och molly!
Filmen var väl bra, väldigt kompliserad faktiskt...!
Eller nej, men svårt att lista ut vem som är Varulven :)


Nu ska jag nog tvätta bort mitt smink och göra mig i ordning för sängen tror jag! Är faktiskt väldigt trött, gick ju upp halv åtta idag! Tidigt för att vara jag :)
År även på lite dåligt humör för det hände en liten sak på vägen hem! LACK BRUD HEJHEJ
Men vi hörs i morgon eller något! Godnatt, puss

Bilder från igår och idag

Jag och Nova utanför 7eleven


Nova träffade sin lilla kompis Samuel.. Ser ny kära ut!


Syrran Dricker lite Bira i solen!

Bio med bästa! (publicerades aldrig)

Publicerat: 2011-04-21 | 20:23:54 i sweet life
Nu har jag kommit hem från syrran och nu är Carro här!!
Ska på bio med henne, johanna och Molly! Vi ska se Rödluvan!
Ingen aning om vad det är för film, men någonting bra är det nog! :)

Vi hör när jag kommer hem! Puss


Skönt väder!

Publicerat: 2011-04-21 | 16:14:45 i sweet life
God eftermiddag!


Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit med Hugo hela dagen sen klockan 9 i morse!
gick på långpromenad med honom och satte mig på ett berg i den stekheta solen! Riktigt skönt var det faktiskt :) ska kolla om jag kan vara med honom i morgon med! :) Mysig hund!

Men nu ska jag gå och hämta nästa hund! Boss.. som är hos syrran! Ser ut som att hon har sällskap också! Menmen, haha jaa jag ser hennes altan från mitt fönster och såg att det var typ 3 killar där elelr något :) Vilka, det vet jag inte! :) Men vi hörs senare! Puss


Möter upp Syrran

Publicerat: 2011-04-20 | 14:26:08 i sweet life
Så, nu ska jag röra mig mot tunnelbanan för att möta upp syrran och mina systerbarn!
Ska in till stan och göra något, kanske fika också! :)
Mysigt!! Jag kommer blogga mer när jag kommer hem sen! Puss



Godmorgon! :)

Publicerat: 2011-04-20 | 11:27:25 i sweet life
Nu sitter jag vid datorn efter att ha varit vaken i lite mer än en timme! och är verkligen hur trött som helst, ändå gick jag och la mig vid ett igår(?) Menmen!

Nu tänkte jag göra lite frukost och sätta mig och kolla på Vampire diaries, sen ska jag duscha och förmodligen röra mig till syrran för att spendera lite tid med Nova och Adam! :) Det ska bli mysigt!
så jag bloggar lite mer snart! Känns som att det blir mycket mer uppdateringar nu när jag inte har min facebook längre! hehe kändes lite tråkigt när jag satte på datan.. men tror jag kan behöva lite mer fritid! sitter ju faktiskt där hela tiden känns det som! :)

Men vi Hörs mer snart! Hej så länge



Tar avstånd från facebook ett tag!

Publicerat: 2011-04-20 | 00:08:28 i sweet life


RSS 2.0