♥ Förlåt

Man ser på statistiken att jag har bloggat dåligt... ILLA!!!
snacka om att ligga jävligt ojämn?? eller vad säger ni?


(klicka för större)


Aja! igår började vi kvällen med att fixa oss hos Jessica! Jävligt skön brud det där :)
Sen drog vi till Hellströms och skulle möta upp några men träffade även på Helsing och Micke! så småtjata lite med som och gratta Micke sen drog vi vidare till nästa stopp ;) Kan säga att det var en JÄÄÄVLA massa folk där igår för att vara helgen innan löning :O men som sagt! Vad spelar det för roll om man har pengar eller inte? MAN KAN ALLTID HA KUL ;) elleeeeR?

Ja vi svängde även förbi en 50års fest och började halsa dricka! Det var Amandas pappas kompis som fyllde år, grattis till honom också :D shit, alla fyllde år igår typ! :) nää men iaf, jag var hemma kanske runt halv 7 i morse för drog på efterfest SÅKLART, vem orkar vara hemma halv 4 en fredag morgon liksom? mhm... precis! menar det! jaa Inget mer speciellt med den kvällen va? nää tror inte de ;)

Idag har jag inte gjort mer än att sovit till halv 5.. ätit, gått med hundarna, ätiti ännu mer och sovit ;)
Ja JUSTE! vi har fått en ny hund nu igen.. eftersom att Harley fick spontant åka till Tyskland i tordags(?) fatta själv inte varför men det var något, så nu är Boss här :) och det är ett jävla liv på Boss och Krut.. Boss är 9 månader och stor som ett jävla hus! Helt sjukt faktiskt ;)  Han är högre en Gazton fast Gazton har tydligen blivit jätte muskulös nu när han varit i Tyskland! SOFT MED EN BIFFIG HUND :D

Men nu ska inte jag hålla på skriva mer! Upd. senare med bilder från igår ;)




Boss till vänster, men där var han bara 6 månader :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback